Port Risk & insurance services

“Het team van Port Risk staat klaar om u te helpen bedrijfsrisico’s in kaart te brengen, te beperken en te verzekeren.”

onze
filosofie 

Port Risk is opgericht vanuit de filosofie dat vertrouwen en betrokkenheid de basis vormen van elke goede, gezonde relatie. Onze organisatie houdt zich bezig met dienstverlening op het gebied van riskmanagement en verzekeringsoplossingen in welke vorm dan ook. Wij zijn een netwerkorganisatie met een vaste kern van medewerkers. Verzekeren doen we immers samen! Klanten hebben behoefte aan advies op inhoud. Port Risk voert de volledige regie. Hierdoor wordt u van A tot Z ontzorgd. Als klant staat u bij ons centraal.

Aangenaam,
Jeroen van Aalst

Een ondernemer in hart en ziel, die het een uitdaging vindt om zijn klanten (bedrijven en tussenpersonen) zo goed mogelijk te helpen op gebied van risico’s en verzekeringen. Jeroen denkt vanuit de klant en niet vanuit de verzekeraar. Daarnaast wil hij met zijn doorgewinterde team risico- en verzekeringsadviseurs op een andere manier te werk gaan. Niet het ‘ouderwets’ afsluiten van een verzekeringspolis, maar uitleggen, duidelijk maken en verwachtingen managen. Op basis hiervan kunt u bewuste keuzes maken om risico’s wel of juist niet te verzekeren.

Geen toekomst zonder verleden

Het afsluiten van een verzekering is geen bijzaak. De huidige markt wordt helaas gedomineerd door een aantal grote marktspelers. Om ondernemers een betrouwbaar alternatief te bieden, startte Jeroen van Aalst in 2018 met Port Risk Verzekeringsdiensten B.V. Wij geloven in maatwerk, openheid, onafhankelijkheid en persoonlijk contact. Ons team van professionals kijkt samen met u kritisch naar de verzekeringen, om bij calamiteiten het voortbestaan van uw organisatie te waarborgen. Dit resulteert in een advies op maat en het afsluiten van een passend verzekeringspakket.

 

Typisch

Port Risk

Wij zijn een verlengstuk van opdrachtgevers, ten aanzien van het afdekken en/of beperken van risico’s (verzekeren & preventie). Wij zijn de collega die niet in dienst is, maar waar u op gelijkwaardig niveau mee kunt sparren. De continuïteit van uw organisatie staat voorop. In onderling overleg stemmen wij de bezoekfrequentie af op de behoefte van uw bedrijf. 

 

“Helder advies, betrouwbaar en transparant.” Bij de selectie van aanbieders houden wij rekening met de polisvoorwaarden, premie, manier van schadeafhandeling en onze eigen ervaringen.”