“Port Risk maakt speciale afspraken met aanbieders van financiële producten. Zo kunnen we u deze tegen scherpe prijzen en uitstekende voorwaarden aanbieden.”

Transparantie in verzekeringen

De wereld verandert, evenals de verzekeringsmarkt. Klanten verwachten transparantie en duidelijkheid. Dit vraagt om specifieke kennis, vaardigheden en oplossingen. Port Risk ziet hierin geen bedreiging, maar juist een nieuwe kans en uitdaging. Onze klanten willen een persoonlijke benadering en duidelijke uitleg wat de polis wél, maar ook juist niet dekt. Bovendien willen ze van A tot Z ontzorgd worden.  Ons voornaamste doel is het waarborgen van uw bedrijfscontinuïteit.

Consultancy

Het begint bij de basis. Onderzoeken, uitpluizen en analyseren welke risico’s uw onderneming loopt. Dat is het uitgangspunt. Dat brengen wij gezamenlijk in kaart middels Port Risk advies procedure- werkwijze. Op basis van deze analyse kijken we samen hoe we risico’s kunnen beperken en welke risico’s u wenst te verzekeren, vastgelegd in een uitgebreide rapportage.

REGIEVOERING

Wilt u uw verzekeringszaken goed geregeld hebben, maar gaat het te ver om daarvoor iemand fulltime in dienst te nemen? Met de dienst ‘regievoering’ nemen wij u alle werkzaamheden die te maken hebben met risico ’s en uw verzekeringsportefeuille uit handen.

Wij onderhouden contact met uw verzekeraar of (buitenlandse) tussenpersoon. Wij richten de verzekeringsadministratie in, zodat het voor uw organisatie helder en overzichtelijk is. Wij begeleiden uw ‘risk-assessments’, brandinspecties, behandeling van schades, etc. vanuit uw eigen kantoor. 

Claims service

Port Risk voelt zich verantwoordelijk voor de continuïteit van uw onderneming. Heeft u schade en bent u via ons verzekerd? Dan helpen wij u om de schade zo optimaal mogelijk voor u te behandelen. Lopen uw verzekeringen elders of is er geen verzekering afgesloten. Dan kunt u gebruikmaken van onze ‘claims service’. Tegen betaling regelen wij uw schade en staan we u bij.

Periodiek overleg

Verzekeringsadvies is slechts een momentopname. Wij bouwen graag een lange termijnrelatie met u op. Uw ondernemersrisico’s kunnen tussentijds veranderen. Indien noodzakelijk of gewenst, kijken we periodiek samen met u of uw verzekeringen nog passen bij de bedrijfsrisico’s. Zo weet u zeker dat het goed geregeld is én blijft.

Hoe gaan we
te werk?

Port Risk gaat met u in gesprek om de impact van bepaalde risico’s in kaart te brengen. Welke risico´s moet en wilt u afdekken of beperken? Dankzij ons landelijke netwerk hebben we gegarandeerd alle kennis en expertise in huis. Indien we de vereiste kennis niet zelf in huis hebben, brengen wij u in contact met de juiste specialist.

“Verzekeren doen we samen.”